9.3 C
Zvornik
24. април 2024.

Narušio javni red i mir, a potom napao policijske službenike

ZVORNIK – Policijski službenici Policijske stanice Zvornik, 07.07.2017. godine, lišili su slobode lice D.P. (1978) iz Zvornika, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo „Napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti“.

Naime, policijski službenici su postupajući po zaprimljenoj prijavi da je u mjestu Zelinje, grad Zvornik, došlo do narušavanja javnog reda i mira od strane lica D.P., pronašli istog, kojom prilikom je osumnjičeni pokušao staklenom flašom da nanese povrede policijskim službenicima u čemu je spriječen, nakon čega je i fizički napao policijske službenike, koji su tom prilikom zadobili tjelesne povrede. Osumnjičeni se zatim udaljio od mjesta događaja, ali je ubrzo pronađen i lišen slobode, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

Povrijeđenim policijskim službenicima je ukazana medicinska pomoć u Opštoj bolnici u Zvorniku.

O navedenom događaju obaviješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina. Policijski službenici nastavljaju sa preduzimanjem istražnih mjera i radnji u cilju kompletiranja i dokumentovanja predmeta, nakon čega će, nadležnom tužilaštvu, biti podnesen izvještaj za navedeno krivično djelo.

Policijska uprava Zvornik osuđuje svaki vid nasilničkog ponašanja i napada na policijske službenike i poziva građane da se uzdrže od ovakvih ili sličnih ponašanja.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se