4.3 C
Zvornik
19. април 2024.

„Istočna alternativa“: RS ne treba da finansira putovanja Ramiza Salkića

BRATUNAC – Udruženje građana „Istočna alternativa“ smatra da Republika Srpska ne treba da finansira putovanja potpredsjednika Srpske Ramiza Salkića po svijetu, koji lažima nastoji da je predstavi u najgorem svjetlu. 

„Salkić svu svoju aktivnost usmjerava na uništavanje Republike Srpske šireći laži o genocidu i poredeći Srebrenicu sa Mauthauzenom, što je za svaku osudu“, navodi se u saopštenju „Istočne Alternative“, koje najoštrije osuđuje nastupe i djelovanje Salkića.

Ovo udruženje, čije je sjedište u Bratuncu, smatra da Salkićeve laži i drskost podupire srpska nesloga, prije svega u Bratuncu i Srebrenici, gdje on formira skupštinske većine i usmjerava ih na neposlušnost i obračune sa Republikom Srpskom i njenim predsjednikom Miloradom Dodikom.

Predsjednik Udruženja Vojin Pavlović ukazao je na djelovanje nekih kadrova sa ovog područja koji, zarad ličnih interesa, sarađuju sa Salkićem, i nesuprostavljanjem njegovim stavovima i neosuđivanjem njegovih kleveta i iznošenja neistina o Republici Srpskoj, pružaju mu indirektnu podršku.

(SRNA)

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se