SPORT

FK Partizan: Ne dozvolite da zatvore stadion

Fudbalski klub Partizan pozvao je danas navijače da protiv Olimpijakosa fer i sportski podrže ekipu i ne dozvole bilo kakve incidente koji bi značili novu kaznu UEFA i gotovo izvjesno „zaključane kapije“ stadiona.

„Molimo vas da navijate fer, sportski i korektno bez pogrdnih parola, transparenata i povika kako i dolikuje ugledu Partizana i njegovih navijača. Partizan je pod ozbiljnom prismotrom delegata UEFA i svaka vrsta nesportskog ponašanja, političkih, rasističkih i nacionalnih uvreda, kao i neprimjerenog rječnika će se sankcionisati na štetu kluba. Partizan već plaća veliki broj kazni, a svaka sljedeća vodi ka suspenziji stadiona i publike! Shvatite ovu stavku kao i sve prethodne ozbiljno! Molimo sve da navijamo u korist, a ne na štetu našeg kluba i da svojim navijanjem pokažemo da smo navijači i tim dostojni evropskih utakmica“, navodi se u saopštenju crno-bijelih na sajtu kluba.

Prva utakmica trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona između Partizana i Olimpijakosa igra se sutra od 20.45 sati na stadionu u Humskoj.

 

Tagovi
Back to top button
Close
Close