18.4 C
Zvornik
28. март 2024.

U petak u Domu omladine Zvornik predstava „Gorčilo – Jesi li to doš’o da me vidiš“ Ljubovijskog dramskog pozorišta

ZVORNIK – U petak 23.06.2017. godine sa početkom od 19:30 časova u Domu omladine Zvornik odigraće se predstava „Gorčilo – Jesi li to doš’o da me vidiš“ Ljubovijskog dramskog pozorišta.

Kroz predstavu se provlači mnoštvo tema – snovi malog čovjeka, zabranjena ljubav, iskupljenje i „promjena od petokrake ka krstu“.

Radnja se događa 1968. čudesne godine u vremenu ideološke ostrašćenosti, ali i velikih preokreta, studentskih protesta, hipi pokreta… Bez obzira što se dešava u jednom zabitom selu, sve se to prolama kroz priču.

U najkraćim mogućim crtama, stari Maksim Obad odlučuje da uprkos volji porodice i prilikama u zemlji podigne spomenik sa ogromnim krstom na grobu, ali kada odu da pogledaju spomenik, porodica Obad primjećuje nešto čudno u vezi sa njim. Petrašin, najmlađi iz porodice, u vezi je sa djevojkom iz porodice Cvrkota, a te dvije familije su dvije decenije u svađi i ne pričaju jedni sa drugima. Dobro poznati zaplet iz Verone, samo što je ovde urađen na jedan komičan i simpatičan način.

Cijena karte je 3KM.

Vašu kartu možete kupiti u Domu omladine Zvornik.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se