20.4 C
Zvornik
28. март 2024.

Najbolja usluga i brižno osoblje u novootvorenom Domu za smještaj starijih i iznemoglih lica

Od prvog jula u Karakaju kod Zvornika počeće sa radom Dom za smještaj starijih i iznemoglih lica.

Dom za smještaj starijih i iznemoglih je novoizgrađena ustanova za smještaj, njegu i doživotno izdržavanje. Dom svoje usluge pruža svima kojima su one potrebne i neophodne bez posebnih preduslova.

Ovaj Dom za stara lica u Karakaju opremljen je po najvišim standardima, može da zbrine pokretne, polupokretne, nepokretne kao i osobe sa demencijom. Korisnicima će biti omogućena cjelodnevna njega medicinskog osoblja, kao i usluge ljekara.

Brižni tim Doma čine stručna lica koja misle o različitim aspektima onoga što je neophodno da vaši najmiliji budu zdravi i srećni. Uvijek na raspolaganju svim korisnicima su doktor, medicinska sestra, njegovatelj, higijeničar…

Korisnicima su na raspolaganju 22 sobe, dvokrevetnog, trokrevetnog i četverokrevetnog tipa. Sve sobe su opremljene modernim prilagođenim namještajem, omogućen je pristup internetu, svaka soba ima svoj TV prijemnik, mini frižider, klima uređaj i sopstveno kupatilo.

Ispred same ustanove nalazi se velika zelena parkovska površina za šetnju. Park ima klupe i stolove i uređen je za opuštanje i druženje.

Za detaljnije informacije možete se obratiti na broj telefona: 066 606 070.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se