4.3 C
Zvornik
19. април 2024.

Ljetovanje radnika „Alumine“ u fabričkom odmaralištu u Baošićima

ZVORNIK – Radnicima kompanije „Alumina“ iz Zvornika i ove godine biće omogućeno ljetovanje u fabričkom odmaralištu u Baošićima kod Herceg Novog.

Sezona ljetovanja počinje 18. juna, a smjene će trajati po 10 dana.

Cijena smještaja je 8 KM po ležaju dnevno, a radnicima kompanije i članovima njihovih porodica omogućeno je plaćanje u pet rata.

„Cilj nam je da ovim vidom odmora bude obuhvaćeno što više naših radnika i članova njihovih porodica, tako da su omogućeni veoma povoljni uslovi ljetovanja. Želimo da se naši radnici, sa svojim porodicama, odmore i provedu deset ugodnih dana na Crnogorskom primorju“, kažu u menadžmentu „Alumine“.

Među zaposlenima u „Alumini“  vlada veliko interesovanje za ljetovanje u ovom odmaralištu, koje je u vlasništvu matičnog preduzeća Fabrike glinice „Birač“ A.D.  u stečaju.

„Već imamo prijavljenih blizu 540 radnika i članova njihovih porodica koji žele da se odmaraju u Baošićima“, navode u sektoru Opštih poslova „Alumine“, dodajući da će sezona ljetovanja trajati do polovine septembra.

Iz „Alumine“ najavljuju da će, kao i prethodnih godina, biti obezbijeđen i prevoz za ljetovanje radnika po povoljnim uslovima.

Odmaralište u Baošićima raspolaže sa 14 kućica, kapaciteta oko 80 ležajeva.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se