18.1 C
Zvornik
28. март 2024.

„Korak“ potpisao Sporazum o saradnji sa „Šarenom bukvom“

ZVORNIK – Zvorničko Planinarsko ekološko udruženje „Korak“ potpisalo je proteklog vikenda Sporazum o saradnji sa Planinarsko-biciklističkim sportskim udruženjem „Šarena bukva“ iz Radalja kod Malog Zvornika.

Zamjenik predsjednika „Koraka“ Zoran Smiljanić istakao je da dva udruženja već duže vrijeme sarađuju, ali da su željeli da tu saradnju potvrde i sporazumom.

– Sporazumom je predviđena saradnja u akcijama na teritoriji Zvornika i Malog Zvornika, kao i međusobno pružanje pomoći prilikom realizacije svih aktivnosti koje su od interesa kako za naša udruženja, tako i za građane našeg grada i susjednog Malog Zvornika. To, između ostalog, podrazumijeva i promovisanje naših prirodnih ljepota, turističkih potencijala, zdravog života koji pružaju boravak i aktivnosti u prirodi – rekao je Smiljanić.

Potpisivanje Sporazuma uslijedilo je nakon planinarsko-biciklističke akcije u Donjoj Trešnici i prepješačene staze u dužini od 10,2 kilometra koju je proteklog vikenda organizovalo radaljsko udruženje, a u kojoj je učestvovalo i oko 30 članova zvorničkog udruženja, među kojima veći broj srednjoškolaca.

Smiljanić je pozvao sugrađane da im se pridruže tokom njihovih planinarskih akcija i tako provedu kvalitetno vrijeme u prirodi, doprinesu svom zdravlju, druže se i oslobode stresa koji nosi svakodnevica.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se