14.3 C
Zvornik
28. март 2024.

Vukovci srednjih škola nagrađeni za svoj trud

Vukovci Srednjoškolskog centra „Petar Kočić“ i Tehničkog školskog centra bili su gosti kod gradonačelnika Zvornika Zorana Stevanovića koji im je čestitao na uspjehu u dosadašnjem školovanju, te im uručio novčane nagrade.

Podsjetivši da je ovaj prijem jedan od tradicionalnih događaja u okviru obilježavanja Dana grada, prvi čovjek Zvornika istakao je da je to prilika da se i njima zahvali na trudu.

– U ovim svečanim momentima želim da vam se zahvalim na trudu i želji za učenjem i podizanjem nivoa svojih znanja. Želim da vam kažem da mi to vidimo i poštujemo i da vam poželim sve najbolje u vašem daljem obrazovanju. Uvijek radite na svom usavršavanju i, kao što to govorim svim generacijama, nikada, ma gdje da vas put odvede, ne zaboravite ko ste i odakle ste. Gdje god da pođete ne zaboravite svoj grad, uvijek mu se okrećite i  afirmišite ga kad god budete imali priliku za to – poručio je gradonačelnik vukovcima.

On je rekao i da srednjoškolci u čijim knjižicama su upisane samo petice, zahvaljujući svom uspjehu, automatski imaju pravo na stipendiju iz gradskog budžeta u iznosu od 1.000 KM, što je još jedan način da im se njihov grad zahvali.

Ova generacija u dvije zvorničke srednje škole dala je 22 „vukovca“ kojima je gradonačelnik uručio po 200 KM, dok je učenicima generacije uručio po 300 KM.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se