15.9 C
Zvornik
28. март 2024.

Povodom Dana grada gradonačelnik upriličio prijem za novinare

ZVORNIK – Gradonačelnik Zvornika Zoran Stevanović upriličio je povodom 21. maja – Dana grada tradicionalni prijem za novinare na kojem im se zahvalio na profesionalnom radu, objektivnom izvještavanju i doprinosu afirmaciji grada.

– Imam potrebu da vam se svima zahvalim za sve ono što u okviru svoje profesionalne obaveze radite, jer vi ste oni koji javnost informišete o dešavanjima i ako nešto niste vi propratili i objavili, to kao da se nije ni desilo i nije ni urađeno. Vi ste svojim objektivnim pristupom informisanju svakodnevnog života u našem grad dali doprinos na njegovoj afirmaciji i to se vidi. Vi svoj posao odlično radite, zahvalan sam vam na svemu i očekujem da i dalje budete na liniji, prije svega, Zvornika i naših građana i ono što uvijek ističem, ovi praznični dani su prilika da afirmišemo obične ljude – rekao je Stevanović.

Susret sa novinarima je protekao u opuštenom i prijatnom druženju, a gradonačelnik Stevanović je iznio i svoje utiske o događajima kojima je počeo program obilježavanja Dana grada.

– Kod događaja kao što su bili jučerašnji gdje su mališani vrtića „crtali svom gradu“ i kasnije  učenici i mališani učestvovali u „Uličnoj trci“, tada i tu vidite da naša zvornička priča ima perspektivu i da je divna. I nakon toga proslava 60 godina Osnovne muzičke škole, i to je dokaz da u ovom gradu postoji tradicija osjećaja za lijepo, za umjetnost, da je to dobra priča. Godišnji koncert KUD-a „Sveti Sava“ bio je još jedan događaj gdje sam se oduševio igrom i atmosferom, mladim ljudima koji igraju sa toliko ljubavi i radosti, ljudima koji vode taj KUD.  Svi oni nas afirmišu i takvu koncentraciju pozitivne energije kao što je bila na četiri jučerašnja događaja koji su okupili na jednom mjesto toliko mališana, toliko učenika, toliko mladih izvođača, je nešto što treba vidjeti i doživjeti i u tome uživati. To je život i to je ovaj grad – rekao je gradonačelnik Zvornika.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se