naslovnaVIJESTIZvornik

Posljednjeg vikenda u maju memorijalni Off road rally „Mišo Blagojević“

ZVORNIK – U Zvorniku će 27. i 28. maja biti održan memorijalni Off road rally „Mišo Blagojević“, čiji je organizator Auto moto klub „Extrem 4×4“, suorganizator Rafring klub „Eko Drina“, a generalni pokrovitelj Grad Zvornik.

Ovogodišnji reli je memorijalni u čast Miše Blagojevića, dugogodišnjeg predsjednika Safari sekcije Rafting kluba „Eko Drina“ i organizatora off road rally i regata koji je iznenada preminuo 31. jula 2016. godine  u 61 godini života.

Na ovogodišnjoj, trećoj po redu prvenstvenoj trci po kalendaru Off road saveza BiH očekuje se dolazak oko 50 posada sa preko 100 učesnika iz cijele BiH i zemalja u okruženju.

Okupljanje će biti ispred ugostiteljskog objekta „Dolina mira“ u Oraovcu  u subotu, 27. maja, od 08:00 do 09:30 sati, a start relija je u 10:00 sati.

U nedelju, 28. maja, u 10:00 sati predviđena je kolonska vožnja učesnika od „Doline mira“ do placa Rafting kluba na Drinskom jezeru gdje će biti položeno cvijeće na memorijalnu ploču Miše Blagojevića,  te održan prigodan govor ovom velikom entuzijasti, zaljubljeniku u plovidbe rijekom Drinom i vožnje džipovima po teškim terenima i prije svega velikom čovjeku koji je volio ljude, druženje i prirodu.

Nakon toga biće upriličeno takmičenje na poligonu predviđenom za ispit spretnosti.

Tagovi
Back to top button
Close
Close