Ražnatovića policija saslušala, pa pušten na slobodu

BANJALUKA – Veljko Ražnatović, sin pjevačice Svetlane Cece Ražnatović i Željka Ražnatovića Arkana, pušten je na slobodu nakon što je sinoć saslušan u prostorijama CJB Banjaluka.

Uz navođenje njegovih inicijala, potvrđeno je da su on i još pet lica osumnjičeni da su učestvovali u obračunu na parkingu u Laktašima.

„Pripadnici Policijske stanice Laktaši i Sektora kriminalističke policije Centra javne bezbjednosti Banjaluka, 3. i 4. aprila u zajedničkim i koordinisanim aktivnostima, za sada su identifikovali i ispitali šest lica koja se sumnjiče da su učestvovala u fizičkom sukobu na parking prostoru u Karađorđevoj ulici u Laktašima“, saopštila je Marija Markanović, portparol CJB Banjaluka.

Kako je navela, policajci su uhapsili i ispitali P.Z.(29), A.Z.(28), D.R.(22) B.L.(22), V.G.(20), svi iz Laktaša i V.R.(21) iz Beograda, a zbog sumnje u nasilničko ponašanje.

Po nezvaničnim saznanjima „Nezavisnih“, u pitanju su Laktašani Petar i Aleksandar Zolak, te Dalibor Rogić i Boban Latinović, kao i Vitomir Glišić, te Veljko Ražnatović.

„Tokom kriminalističke obrade, utvrđeno je da su se lica međusobno fizički sukobila, nakon čega se sumnja da je jedno od lica pucalo. U fizičkom sukobu dva lica su povrijeđena i ukazana im je medicinska pomoć“, navela je Markanovićeva.

Policajci preduzimaju dalje mjere i radnje sa ciljem utvrđivanja da li se još lica može dovesti u vezu sa učestvovanjem u ovom sukobu.

Back to top button