20.4 C
Zvornik
28. март 2024.

Pokloni Dječijeg vrtića porodici Vujević

ZVORNIK – Direktor Dječijeg vrtića „Naša radost“ Vukomir Stanković uručio je dvanaestočlanoj porodici Vujević iz Lokanja novčana sredstva i poklone koje su svojim prilozima obezbijedili radnici ove predškolske ustanove.

– Mi smo porodici Vujević uručili novčanu donaciju od 170 KM, te paket hrane, paket školskog pribora, kao i četiri školjke jaja. Porodice sa desetoro djece danas su rijetkost, a mi smo na ovaj način željeli da im pokažemo da mislimo na njih, takođe da im čestitamo Vaskrs, naš najveći praznik, poželimo puno zdravlja i sreće i da damo doprinos da njihova vaskršnja trpeza bude bogatija – rekao je Stanković.

On je istakao da su mališani danas, u okviru redovnih aktivnosti vrtića koje podrazumijevaju i organizovane posjete, bili u zvorničkoj crkvi.

– Nastavićemo sa posjetama privrednim subjektima, ustanovama i sportskim organizacijama, a među planiranim je i naša Gradska uprava. Sa posjetama ćemo završiti u maju mjesecu nakon čega je planirana i naša završna priredba – rekao je Stanković.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se