9.3 C
Zvornik
29. март 2024.

Od donacije „Prijatelja iz La Kreša“ kupljene knjige

ZVORNIK – Predstavnici francuske asocijacije „Prijatelji iz La Kreša“ donirali su danas određena sredstva Osnovnoj školi „Desanka Maksimović“ iz Čelopeka kod Zvornika, koja su iskorišćena za kupovinu naslova za školsku biblioteku.

Sredstva su direktoru Osnovne škole „Desanka Maksimović“ Sanji Tanacković uručili Žak i Monik Seara i Mišel Onsore.

Žak Seara, koji je od 2004. do 2006. godine bio direktor Regionalne kancelarije OEBS-a u Tuzli, izrazio je zadovoljstvo što je ponovo došao u ovu školu kojoj su uručili određenu pomoć.

Monik Searh je rekla da joj je drago što je asocijacija „Prijatelji iz La Kreša“ pomogla ovu školu, podsjetivši da su i u ranjem periodu donirali određena sredstva ovoj školi.

„Kada sam prije 13 godina, odnosno 2004. godine, prvi put došla u ovu školu u Čelopek primjetila sam da postoje mnoge potrebe kojima treba zadovoljiti učenike“, rekla je ona i dodala da je tada uspostavnjena saradnja koja još traje.

Monik je podsjetila da su, osim donacije u knjigama, uplaćivali sredstva kojim su nabavljani sendviči za određen broj učenika, te donirali školski i pedagoški materijal i slične stvari.

Mišel Onsore rekao je da mu je drago što je uprilici da ova asocijacija pomogne učenike Osnovne škole u Čelopeku.

Tanackovićeva je izrazila zadovoljstvo da ponovo vidi istinske prijatelje koji redovno posjećuju ovu školu i uvijek doniraju određena sredstva.

Ona se zahvalila predstavnicima ove francuske asocijacije na saradnji, prijateljskom odnosu i doniranim sredstvima.

Osnovna škola „Desanka Maksimović“ iz Čelopeka sa područnim odjeljenjima ima 1.255 učenika.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se