KulturaVIJESTIzmag

Ko ima daće mu se: Ožalošćena porodica u Domu omladine (foto/video)

Ožalošćena porodica Branislava Nušića u izvođenju Pozoriša mladih Zvornik adaptirana je na moderno doba i prvenstveno prilagođena na igranje u prostoru ugostiteljskog objekta. Kad je odigrana prvi put u Zvorniku u objektu The Pub, bila je svojevrsna senzacija za domaću publiku.

Predstava je prošle godine doživjela i svoj prvenac na sceni Doma omladine i od tad se igrala na sceni nekoliko puta kako u Zvorniku tako i u nekoliko gradova Srpske, što na daskama, što u ugostiteljskim objekatima.

Svako igranje predstave donijelo je nešto novo, počev od postave predstave, koja je se mjenjala svakim novim izvođenjem i gdje reditelj svaki put izvodi nove likove, pa do same scenografije, radnje pa čak i kraja predstave.

Predstavu je do sad podgledalo više hiljada gledalaca. Pozitivnih komentara i pohvala nije manjkalo.

Režiju predstave potpisuje Saša Ikanović.

[mom_video type=“youtube“ id=“-Nui0T-LzU0″] [divide margin_top=“15″ margin_bottom=“2″ color=“#2b2b2b“] [iconbox title=“MJESTO“ title_align=“left“ content_align=“left“ align=“middle_left“ type=“vector“ icon=“momizat-icon-location2″ icon_align_to=“box“ size=“32″ icon_color=“#020202″ icon_animation=“tada“]Dom omladine Zvornik[/iconbox] [divide margin_top=“2″ margin_bottom=“2″ color=“#2b2b2b“] [iconbox title=“POČETAK“ title_align=“left“ content_align=“left“ align=“middle_left“ type=“vector“ icon=“momizat-icon-alarm2″ icon_align_to=“box“ size=“32″ icon_color=“#020202″ icon_animation=“tada“]Srijeda, 5. april, 20:00h[/iconbox] [divide margin_top=“2″ margin_bottom=“2″ color=“#2b2b2b“] [iconbox title=“ULAZ“ title_align=“left“ content_align=“left“ align=“middle_left“ type=“vector“ icon=“momizat-icon-newspaper“ icon_align_to=“box“ size=“32″ icon_color=“#020202″ icon_animation=“tada“]4KM[/iconbox] [divide margin_top=“2″ margin_bottom=“2″ color=“#2b2b2b“] [iconbox title=“INFO I REZERVACIJE“ title_align=“left“ content_align=“left“ align=“middle_left“ type=“vector“ icon=“momizat-icon-info“ icon_align_to=“box“ size=“32″ icon_color=“#020202″ icon_animation=“tada“]Prodaja karata u Domu omladine Zvornik.[/iconbox] [divide margin_top=“2″ margin_bottom=“15″ color=“#2b2b2b“]

Tagovi
Prikaži više

Povezani članci

Back to top button
Close
Close