18.1 C
Zvornik
28. март 2024.

Djevojka zatrudnila nakon oralnog seksa

Šanse da djevojka zatrudni čak i ako se ne seksa su jako male, ali moguće. Bizarni slučajevi dogodili su se jednoj 15-godišnjakinji koja je zatrudnila nakon oralnog seksa i jednoj pacijentkinji doktora Brajana Stajener iz Atlantik Sitija koja je zatrudnila nakon analnog seksa.

Naime, 15-godišnjakinja je potražila pomoć doktora nakon što je osjetila snažne bolove u stomaku i otkrila da je trudna. 278 dana prije toga (prosječna trudnoća traje 280 dana) završila je u bolnici zbog uboda nožem nakon što ju je njezin momak napao jer ju je uhvatio tokom oralnog seksa s njegovim prijateljem. Cijeli slučaj bio je još šokantniji jer djevojka nema vaginu zbog rijetkog genetskog poremećaja, piše ABC Njuz. Djevojka je rodila carskim rezom.

“Najlogičnije objašnjenje ove trudnoće je da je sperma dobila pristup reproduktivnim organima putem povrijeđenog gastrointestinalnog trakta”, napisali su doktori u jedom članku u Britanskim dnevniku opstetricije i ginekologije.

“Bio je to nevjerojatan niz slučajnosti… Ali u potpunosti objašnjava događaj”, rekao je doktor Ričard Paulson iz Los Anđelesa

Još jedan bizaran slučaj zabilježen je kod pacijentkinji doktora Brajana Stajenera koji je zabilježio trudnoću jedne žene nakon što je imala analni seks, piše Independent. Naime, pacijentica je imala rijetku bolest zbog koje joj se ženski mjehur, vagina i anus nisu razvili normalno i nisu se odvojili tokom razvoja.

Iako je bila na operaciji, nije joj pomoglo, a doktori su napravili kobnu grešku i spojili maternicu s njezinim anusom. Nakon što je zatrudnila, doktor je rekao: “Znali smo za njezin slučaj i pratili ga dugo vremena”.

Nakon puno testova, zaključili smo da je zatrudnila tokom analnog seksa”, rekao je.

Ipak, doktor kaže da nema potrebe za panikom. “Ovo je jedan slučaj na njih milijardu. Ne bi trebao uzrokovati paniku među ženama”, rekao je doktor.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se