20.4 C
Zvornik
28. март 2024.

Atletski klub pokreće školu trčanja u Zvorniku

U susret prvom zvorničkom polumaratonu koji je planiran na jesen Atlestski klub Zvornik u saradnji sa sajtom trcanje.rs ( Beograd) pokreće Školu trčanja Zvornik.

Do sada kroz beogradsku školu trčanja prošlo je 2500 trkača. Od ove godine Zvornik je postao lokalni partner sa još 15 gradova Srbije.

Škola trčanja namijenjena je svima koji žele da se bave rekreativnim trčanjem. Fokus nije na atletici, već na korisnosti koju trčanje u kombinaciji sa vježbama snage unosi u naš život.

U školu se primaju svi stariji od 18 godina, bez obzira na pol, godine i trkačko (ne)iskustvo. Posebna pažnja se posvećuje početnicima i na bezbjedan način se uvode u svijet trčanja. Cilj je da se polaznici pripreme za trku po izboru od 5, 10 i 21 km.

Program traje od aprila do novembra 2017. Treniramo tri puta sedmično na otvorenom, utorkom i četvrtkom od 19 h i subotom od 18 h. Primarna lokacija treninga je obala rijeke Drine, a planirani su i treninzi iznenađenja.

-Škola trčanja je više od fitness programa, kroz nju gradimo prijateljstva i stvaramo jače veze sa trkačima iz drugih gradova, putujemo i stvaramo najpozitivniji trend u gradu – kaže nam Momčilo Mandić, trener atletskog kluba Zvornik.

Trenerski tim škole čine Slavica Mandić i Andrea Radiša.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se