18.4 C
Zvornik
28. март 2024.

Pavlović: SDS je najjače Izetbegovićevo oružje protiv Srpske

Predsjednik Udruženja građana „Istočna alternativa“ Republike Srpske Vojin Pavlović ocjenjuje da je SDS „trojanski konj“ Bakira Izetbegovića i najjače oružje u njegovoj borbi i namjerama da ukine Srpsku.

„Neshvatljivo je i neprimjereno ponašanje SDS-a i predstavnika Saveza za promjene koji nisu glasali za osudu revizije tužbe BiH protiv Srbije u Narodnoj skupštini Republike Srpske, što pokazuje po čijem diktatu i za čije interese se zalažu“, navedeno je u saopštenju ovog udruženja.

U „Istočnoj alternativi“ smatraju da su ministrima iz SzP, predvođenim SDS-om, najvažnije njihove funkcionerske pozicije koje ne žele da ugroze ni za kakve druge interese, pa ni za interese naroda iz kog dolaze i Republike Srpske, bez koje nema slobode srpskom narodu sa lijeve strane Drine.

„Oni su izgubili kompas i zarad vlastitih, zanemarili interese naroda koji predstavljaju i tako izdaju Republiku Srpsku, pa im poručujemo da skinu fesove i da se okrenu srpskom jedinstvu ukoliko im nije cilj da ostanu zapamćeni u istoriji kao najveći vazali i utemeljivači šerijatskih shvatanja i zakona koje na sve načine u BiH pokušava da infiltrira bošnjački lider Bakir Izebegović“, poručuju iz „Istočne alternative“.

SRNA

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se