INFOCENTAR

Tokom dana toplije, popodne naoblačenje

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH danas će tokom dana biti toplije vrijeme uz sunčane periode i postepeno naoblačenje sa sjevera.

Jutro je hladno uz slab mraz, a oko rijeka i po kotlinama ima prolazne magle, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Kasnije popodne i uveče biće pretežno oblačno, a vrlo slaba kiša padaće ponegdje u Semberiji i Posavini.

Najviša dnevna temperatura vazduha biće od osam na istoku do 16 na zapadu, u višim predjelima na istoku od pet stepeni Celzijusovih.

Temperatura vazduha izmjerena u 7.00 časova: Sokolac minus 13, Gacko i Han Pijesak minus sedam, Istočno Sarajevo i Čemerno minus šest, Čajniče, Bileća i Šipovo minus pet, Foča, Srebrenica, Rudo i Drinić minus četiri, Mrkonjić Grad minus tri, Višegrad, Ribnik i Kneževo minus dva, Banjaluka, Prijedor, Doboj, Srbac, Novi Grad i Kotor Varoš minus jedan, Trebinje, Zvornik, Gradiška i Krupa na Uni nula, Bijeljina i Mrakovica jedan, Čelinac i Krupa na Vrbasu tri stepena Celzijusova.

Visina snježnog pokrivača: Han Pijesak 18 centimetara, Mrakovica 16, Čemerno 15, Sokolac 12, Drinić 11 i Čajniče tri i Srebrenica jedan centimetar.

Tagovi
Back to top button
Close
Close