18.1 C
Zvornik
29. март 2024.

Pošla da čuva unučiće, a otišla u smrt. Zvorničanin poginuo u Kasabi

KOTOR VAROŠ – Živka Trivunović (65) iz Šipraga kod Kotor Varoša poginula je dok su njen sin Ognjen Trivunović (39), Saša Ćetojević (26) i djevojčica A. T. (11) iz Laktaša povrijeđeni kada je „pežo“, kojim je upravljao Trivunović, sletio s puta i udario u propust u Zabrđu kod Kotor Varoša, piše Glas Srpske.

Tragedija se dogodila u nedjelju oko 20 časova. U Centru javne bezbjednosti Banjaluka, navodeći inicijale, rekli su da je policija nakon uviđaja o teškoj saobraćajnoj nesreći obavijestila dežurnog tužioca Okružnoj javnog tužilaštva Banjaluka.

– Preduzete su sve mjere i radnje s ciljem utvrđivanja uzroka ove saobraćajne nesreće – kazali su banjalučkoj policiji.

Dodali su da je povrijeđenima ljekarska pomoć ukazana u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske. U ovoj zdravstvenoj ustanovi su potvrdili da su u nedjelju u 21.15 časova radi ukazivanja ljekarske pomoći u bolnicu primljeni O. T., S. Ć. i A. T.

– Pacijent S. Ć. primljen je sa kontuzijom glave, frakturom nosne kosti i posjekotinom na licu. On je zbog daljeg liječenja zadržan u Službi za neurohirurgiju. Na daljem liječenju zadržana je i pacijentkinja A. T., koja ima teške povrede abdomena i grudnog koša. Zbog težine povreda smještena je na intenzivnu njegu i njeno zdravstveno stanje je za sada stabilno – kazali su u banjalučkoj bolnici.

Dodali su da je O. T. nakon ukazane ljekarske pomoći pušten na kućno liječenje.

U Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka su rekli da je dežurni tužilac naredio obdukciju tijela nastradale s ciljem utvrđivanja uzroka smrti.

Prema pričama koje su se juče mogle čuti u Šipragama, Trivunovićeva je kobnog dana navodno išla sa sinom da bi mu čuvala djecu.

– Ne znam da li su išli u Laktaše, gdje Ognjen ima kuću, ili su se vraćali kada su doživjeli nesreću. Čula sam da je Živka od povreda odmah preminula dok su ostali koji su bili u vozilu povrijeđeni – kazala je komšinica, koja nije željela da joj objavimo ime.

Dodala je da je Trivunovićeva u Šipragama živjela sa suprugom, a da je osim sina Ognjena imala i kćerku, koja je udata i živi u Vrbanjcima.

Crni vikend

Zbog novih snježnih padavina i klizavog puta proteklog vikenda u BiH dogodilo se više saobraćajnih nesreća, u kojima su smrtno stradale tri osobe a nekoliko je povrijeđeno.

Bračni par Ibrahim i Zejna Perenda poginuli su kada se „fijat“ u kojem su bili sudario sa „kedijem“ u mjestu Rastavci kod Travnika.

Iste sudbine bio je i Zdravko Čunić iz Zvornika kada je „golfom“ sletio s puta u Kasabi kod Zvornika.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se