9.3 C
Zvornik
18. април 2024.

Danas toplo, temperatura od 14 do 21 stepen

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ danas će biti još toplije, vjetrovito i pretežno suvo vrijeme, uz temperaturu vazduha od 14 do 21 stepen Celzijusov.

Jutros je toplo, na jugu i jugozapadu umjereno do pretežno oblačno, a u ostalim predjelima pretežno sunčano, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Tokom dana biće još toplije i vjetrovito vrijeme uz dosta sunčanih perioda.
Na jugu i zapadu će biti nešto oblačnije, a slaba kiša će padati samo povremeno.

Uveče i u noći jače naoblačenje donosi kišu prvo u zapadne i južne predjele, a do srijede ujutru kiša će se proširiti na vićinu predjela.

Duvaće umjeren do jak jugo, uveče i u noći vrlo jak pogotovo u Krajini gdje će biti olujnih udara.

Najviša dnevna temperatura vazduha od 14 do 21, u višim predjelima od 10 stepeni Celzijusovih.

Temperatura vazduha izmjerena u 7.00 časova: Bjelašnica minus jedan stepen Celzijusov, Rudo i Sokolac jedan, Višegrad, Novi Grad i Doboj dva, Banjaluka, Prijedor, Gradiška, Zenica, Istočno Sarajevo, Han Pijesak, Čemerno, Foča i Brod četiri, Tuzla, Srbac i Čajniče pet, Zvornik šest, Nevesinje, Kalinovik, Gacko i Bijeljina sedam, Srebrenica, Bileća i Mrakovica osam, Drinić i Kneževo devet, Trebinje 10, Sarajevo, Kotor Varoš, Ribnik, Mlječanica, Mrkonjić Grad i Manjača 11, Šipovo i Krupa na Uni 12, Mostar 13, Neum i Krupa na Vrbasu 14, Sanski Most 15 stepeni Celzijusovih.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se