23.1 C
Zvornik
29. септембра 2022.

Ceca dobila Karleušu na sudu, evo koliko para Karleuša mora da joj PLATI!

Jelena je izgubila spor protiv Cece Ražnatović, koja je Karleušu tužila za duševni bol i kaljanje časti i ugleda

Suđenje između Cece Ražnatović i Jelene Karleuše, po Cecinoj tužbi iz 2010. godine konačno je završeno.

Jelena je izgubila spor, pa će Ceci morati da isplati 80.000 dinara, plus sudske troškove koji iznose 113.000 dinara.

Podsetimo, Ceca je Jelenu tužila za naneti duševni bol i kaljanje časti i ugleda, a sve nakon Jeleninog otvorenog pisma koje je na društvenoj mreži “Fejsbuk” objavila 20. novembra 2010. godine.

– Pročitala sam ovo pismo i za mene je predstavljalo veliku uvredu. Zbog objavljivanja ovog pisma imala sam veliki problem u porodici. Naime, imam sina i ćerku tinejdžere koji ničim nisu zaslužili da se o njima i o njihovoj majci ovako piše, a koje je ovaj tekst veoma povredio. Nikada se nisam bavila medijskim prepucavanjima. Nikada nisam odgovarala na uvrede i klevete Jelene Karleuše i godinama smo trpeli moja porodica i ja. Ovoga puta, rešila sam da presavijem tabak i da u ovakvoj ustanovi, koja za to i služi, rešim problem  – deo je Cecine izjave na sudu u oktobru 2012. godine.

– Užasno mi je neprijatno, što se nalazim u ovom sudu i što me je  tužila kriminogena osoba koja je imala “nanogicu”, čiji je pokojni muž bio kriminalac i ratni zločinac. Neprijatno mi je što se njeno ime veliča, a ja se bacam u blato. Stojim iza svake reči koju sam napisala u otvorenom pismu, koje je ujedno bila moja odbrana od višegodišnjeg napada. Ova tužba je uvreda i paradoks i dokazuje kakva je zemlja u kojoj živimo – rekla je tada Jelena Karleuša.

Jelenino otvoreno pismo iz 2010. možete pročitati klikom OVDE.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,108PratilacaZaprati
988PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se