20.9 C
Zvornik
23. септембра 2023.

Bezobrazne instrukcije za vreli i neobičan seks

Ima li dobrog seksa, a da koristite “kočnice”? Teško… Ponekad morate da igrate smelo i “prljavo”, ali isplati se – zagarantovana vam je luda vožnja! Dakle, šta kada ste sve isprobali i ne znate kako da začinite svoj seksualni život? Vrijeme je za seksi izazove!

Imamo bezobrazne instrukcije za vas i seksi igrice koje će vam otvoriti neku sasvim novu dimenziju… I možda otkriti nove erogene zone.

Zapišite sve instrukcije koje ćemo donijeti na papirne kartice, izmješajte ih i stavite u jednu činiju. Potom ih izvlačite sa partnerom i bacite se na ispunjavanje istih! Biće to slatke, uzbudljive “muke”!

– Vežite ruke svom momku svilenom maramom i sasvim polako skidajte komad po komad svoje odeće, pružajući mu predstavu koju dugo neće zaboraviti.

– On mora da bude vaš seksualni rob, a vi bezobrazna diva puna želje. Govorite mu tačno šta želite da vam radi, a potom ocijenite kako je on izvršio vaša naređenja.

– Na papirićima napišite uloge: student/profesorka, medicinska sestra/pacijent, šef/sekretarica… I krenite u ludu avanturu!

– Neka vam partner stavi povez preko očiju, a potom izabere neki predmet u sobi kojim će vas milovati i dodirivati… Imate tri pokušaja da pogodite o čemu je riječ, a ako vam ne pođe za rukom slijedi “kazna”…

– Vodite ljubav, pritom se trudeći da ne pustite ni glasa… Ali dajte sve od sebe da njemu izmamite uzdah. Da vidimo ko će duže izdržati…

– Seksi žmurke? Mi kažemo DA! Sakrijte se u stanu na mjestu na kom nikada niste vodili ljubav, a kada vas partner pronađe, mora da uslijedi bogata nagrada…

– Smišljajte nove načine kako da se zasladite, poližite šlag sa vrha njegovog penisa ili neka on poliže puding sa vaših grudi… Njam!

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
956PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se