Bezobrazne instrukcije za vreli i neobičan seks

Ima li dobrog seksa, a da koristite “kočnice”? Teško… Ponekad morate da igrate smelo i “prljavo”, ali isplati se – zagarantovana vam je luda vožnja! Dakle, šta kada ste sve isprobali i ne znate kako da začinite svoj seksualni život? Vrijeme je za seksi izazove!

Imamo bezobrazne instrukcije za vas i seksi igrice koje će vam otvoriti neku sasvim novu dimenziju… I možda otkriti nove erogene zone.

Zapišite sve instrukcije koje ćemo donijeti na papirne kartice, izmješajte ih i stavite u jednu činiju. Potom ih izvlačite sa partnerom i bacite se na ispunjavanje istih! Biće to slatke, uzbudljive “muke”!

– Vežite ruke svom momku svilenom maramom i sasvim polako skidajte komad po komad svoje odeće, pružajući mu predstavu koju dugo neće zaboraviti.

– On mora da bude vaš seksualni rob, a vi bezobrazna diva puna želje. Govorite mu tačno šta želite da vam radi, a potom ocijenite kako je on izvršio vaša naređenja.

– Na papirićima napišite uloge: student/profesorka, medicinska sestra/pacijent, šef/sekretarica… I krenite u ludu avanturu!

– Neka vam partner stavi povez preko očiju, a potom izabere neki predmet u sobi kojim će vas milovati i dodirivati… Imate tri pokušaja da pogodite o čemu je riječ, a ako vam ne pođe za rukom slijedi “kazna”…

– Vodite ljubav, pritom se trudeći da ne pustite ni glasa… Ali dajte sve od sebe da njemu izmamite uzdah. Da vidimo ko će duže izdržati…

– Seksi žmurke? Mi kažemo DA! Sakrijte se u stanu na mjestu na kom nikada niste vodili ljubav, a kada vas partner pronađe, mora da uslijedi bogata nagrada…

– Smišljajte nove načine kako da se zasladite, poližite šlag sa vrha njegovog penisa ili neka on poliže puding sa vaših grudi… Njam!

Back to top button