14.3 C
Zvornik
28. март 2024.

Vlasnika kafića iz Branjeva izrešetao iz pištolja

Miroslav Vuković (36) iz Zvornika sa tri hica iz pištolja ranio je u noge vlasnika kafe-bara Art u Branjevu Velimira Stojanovića (38), a zatim pobjegao i za njim se traga.

Iz zvorničkog Centra javne bezbjednosti, navodeći inicijale, saopšteno je da se sve dogodilo oko 23.15 časova.

– Povrijeđeni je prevezen u bolnicu i ukazana mu je pomoć, a za počiniocem koji je identifikovan se traga. Riječ je o M. V. (36) iz Zvornika, koji je u bijegu – istakli su u CJB Zvornik i dodali da ne mogu otkriti više detalja.

Naglasili su da o motivu i okolnostima ovog događaja ne mogu da govore dok se ne pronađe osumnjičeni i završi istraga.

Ranjeni Stojanović je „Glasu Srpske“ ispričao da se sve desilo bez ikakvog povoda ili tuče.

– U utorak uveče kada sam ušao u kafanu Miroslav Vuković, kojeg znam iz viđenja, bio je tu. Konobar ili neko drugi mi je rekao da Vuković ima pištolj. Prišao sam mu i kazao da ne može biti u kafani s oružjem, da izađe i ostavi ga u auto – ispričao je Stojanović.

Prema njegovim riječima, Vuković ga je tada poslušao i izašao iz kafane napolje.

– Na izlazu se okrenuo i pozvao me da izađem s njim, pa sam to učinio, misleći da hoće da se izvini. Pretpostavljao sam da ide u vozilo ostaviti oružje, ali se on naglo okrenuo i bez riječi zapucao na mene iz pištolja. Ranio me u noge ispalivši dva hica. Iako ranjen, krenuo sam za njim, a on je ispalio još jedan metak i pogodio me u nogu blizu kuka. Tada sam ga već bio stigao i oborio u kanal – ispričao je Stojanović i istakao da mu se napadač ipak oteo i pobjegao.

Prema njegovim riječima, njega je u bolnicu odvezao neko od gostiju kafića.

Istakao je da ne zna zašto je Vuković pucao u njega jer se s njim nikada nije sukobio i imao problema.

– Poznajem ga samo površno i nismo imali nikakvih problema, niti smo se nekad svađali. Dolazio je i ranije u kafić, ali nije bilo problema – rekao je Velimir Stojanović.

Povrede

Velimir Stojanović kaže da su mu rane sanirane i da se osjeća bolje.

– Dva metka su me pogodila u lijevu nogu, a jedan je prošao kroz desnu butinu. Uglavnom sam dobro – rekao je Stojanović.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se