23.1 C
Zvornik
29. март 2024.

U Zvorniku od 15. decembra do 15. januara prva „Zimska tržnica“

ZVORNIK – Gradska uprava Zvornik prvi put ove godine organizuje događaj pod nazivom „Zimska tržnica Zvornik 2016“ koja će u našem gradu ponuditi obilježavanje zimskih praznika na jedan nov način.

„Zimska tržnica Zvornik 2016“ biće održana od 15. decembra 2016. godine do 15. januara 2017. godine na šetalištu u glavnoj gradskoj ulici, od Robne kuće do Pošte. Radno vrijeme tržnice biće od 10:00 sati do 22:00 sata. Potencijalni izlagači zahtjeve za zakup prostora u okviru „Zimske tržnice“ mogu podnijeti u odjeljenju za stambeno-komunalne i poslove saobraćaja Gradske uprave Zvornik u periodu od 5. do 12 decembra 2016. godine.

– Namjera nam je da u sklopu „Zimske tržnice“ ponudimo pojedincima i preduzećima mogućnost da se predstave i ponude svoje proizvode sugrađanima. Cilj nam je da što veći broj ljudi, kako izlagača i prodavaca, tako i onih koji žele da vide ponudu i da kupe ono što im se dopadne, uzme učešća u ovoj manifestaciji. „Zimsku tržnicu“ ove godine organizujemo sa skromnim sredstvima, ali želja nam je da ona postane tradicija i da svake godine bude sve veća sa sve bogatijom ponudom – rekla je Dušica Savić, član Organizacionog odbora „Zimske tržnice“.

Pored izložbenog i prodajnog karaktera, „Zimska tržnica“ imaće i zabavni karakter, jer će učešće uzeti i zvornički lokalni izvođači.

Ovakav događaj tradicija je u mnogim evropskim gradovima, a pridružuje im se i sve veći broj gradova u Republici Srpskoj.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se