13.1 C
Zvornik
19. април 2024.

AUTORKA PESME ODUŠEVLJENA: Za Anu kažu da je pretalentovana! (video)

Ti si se prva izborila sa ovim visokim tonovima. Fantastična si bila, rekla je Leontina.

Ana Spasojević je takmičarka iz Zvornika koja je sinoć otpjevala „Leninu pesmu“ Pinkove Zvezdice Lene Stamenković. Ana ima 11 godina a za sinoćnju interpretaciju je dobila svih pet glasova.

Kada sam komponovala ovu pjesmu, nisam ni znala da može da ima nekoliko interpretacija. Ti si se prva izborila sa ovim visokim tonovima. Fantastična si bila. Samo jedna zamjerka, nije baš ni zamjerka, da otvaraš više usta kada izgovaraš samoglasnike. To je neka milimetarska finesa koja može da ti se zamjeri, inače si fantastično otpjevala – rekla je Leontina Vukomanović.

– Kao i prošli put, komentari su za svaku pohvalu. I što se tiče tvog glasa, tačnosti, tonova, sve je bilo izuzetno tačno. Samo otvaraj usta da se svaki ton čuje, svako slovo. Samo vodi računa o tome – rekao je Sergej Ćetković.

Istina je šta su ti rekli, da se ne ponavljamo. Na meni je ostalo da te pohvalim. Zaista pjevaš jako zrelo. Pretalentovana si i nastavi da se raspjevavaš pred nastup, a to je savet za sve takmičare. Fantastična si, kao i uvijek – rekla je Jelena Tomašević.

Ne znam koliko bi djevojčica moglo da otpjeva tu pjesmu. Mala Lena je genijalac. I stvarno je bilo jako teško to izvesti, svaka ti čast – rekao je Milan Stanković.

[mom_video type=“youtube“ id=“apEZEqbx71I“]

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se