23.1 C
Zvornik
29. март 2024.

U noći na srijedu susnježica i snijeg

BANJALUKA -U Bosni i Hercegovini umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Nešto više oblačnosti očekuje se prije podne u istočnim područjima, gdje mjestimično može pasti i malo kiše.

Poslije podne novo naoblačenje sa sjevera koje će usloviti kišu u većem djelu zemlje. U planinskim područjima, sa utorka na srijedu, moguća je pojava susnježice i snijega.

Vjetar umjeren, a na momente i pojačan, sjevernog i sjeverozapadnog smjera. Jutarnja temperatura zraka uglavnom između 3 i 8, na jugu zemlje od 11 do 14, a najviša dnevna temperatura zraka između 14 i 19, na jugu zemlje od 21 do 25.

Srijeda – umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Prije podne u centralnim i istočnim područjima sa slabom kiša, a na planinama sa susnježicom i snijegom.

U Hercegovini umjereno oblačno. Vjetar u Bosni umjerene jačine sjevernog i sjeverozapadnog smjera. U Hercegovini prije podne jaka bura koja će poslije podne oslabiti.

Jutarnja temperatura zraka uglavnom između 3 i 8, na jugu zemlje od 9 do 12, a najviša dnevna temperatura zraka između 8 i 12, na jugu zemlje od 16 do 19.

Četvrtak u Bosni i Hercegovini umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Vjetar slab do umjerene jačine sjevernog i sjeverozapadnog smjera.

Jutarnja temperatura zraka uglavnom između -3 i 3, na jugu zemlje od 4 do 8, a najviša dnevna temperatura zraka većinom između 6 i 13, na jugu zemlje od 14 do 18.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se