15.9 C
Zvornik
28. март 2024.

Osnovci iz Kozluka najbolji na kviz takmičenju

ZVORNIK – Gradska organizacija Crvenog krsta Zvornik organizovala je međuškolsko kviz takmičenje iz Poznavanja pokreta Crvenog krsta koje je održano u Osnovnoj školi „Petar Kočić“ u Kozluku.

Najbolje znanje pokazala je ekipa domaćina koja se osvajanjem prvog mjesta plasirala na Regionalno takmičenje koje će biti održano u četvrtak, 3. novembra, u zvorničkoj školi „Sveti Sava“, rekla je sekretar GOCK Danojka Mićić.

– Na drugo mjesto plasirala se ekipa škole „Vuk Karadžić“ iz Roćevića, a na treće ekipa škole „Jovan Cvijić“ iz Drinjače, dok je četvrta bila ekipa škole „Nikola Tesla“ iz Pilice. Na takmičenju nisu učestvovale ekipe škola „Sveti Sava“ Zvornik i „Desanka Maksimović“ Čelopek – rekla je Mićićeva.

Ona je napomenula da Crveni krst svake godine organizuje takmičenje iz Poznavanja pokreta Crvenog krsta sa ciljem da što više osnovaca bude uključeno u ove aktivnosti i da što bolje upoznaju Crveni krst, kao najveću humanitarnu organizaciju, principe na kojima počiva, te oblike i sadržaje rade.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se