15.9 C
Zvornik
28. март 2024.

Gosti spretniji i sretniji: Jedinstvo – Partizan

U prijateljskoj utakmici u Malom Zvorniku igrali veterani Jedinstva i Partizana iz Beograda

MALI ZVORNIK – Nakon vođstva veterana Jedinstva od 2:0 golovima Miodraga Tomića u 15 i 18. minuti, veterani Partizana su pojačali tempo i preokrenuli rezultat. Naprije je Gabrijel Radojičić smanjio na 2:1 u 34. Minuti, a onda je izjednačio Bane Smiljanić u 50 minuti.

Gosti su bili spretniji, a domaći dosta griješili u samom finišu utakmice. Tako su greške iskoristili Dragan Tomić u 65, isti igrač u 73. i Milan Đelić u 80. minutu, pa su tako veterani Partizana slavili u ovoj utakmici sa 5:2.

Treba reći da je bivši igrač Jedinstva Dragiša Despotović, poklonio svom nekadašljem klubu šest fudbalskih lopti i da mu ovo nije prvi put da dolazi u Mali Zvornik i Jedinstvu donosi poklone.

Jedinstvo – Partizan 2:2 /2:1/

Strijelci: 1:0 Midorag Tomić u 8, 2:0 Miodrag Tomić u 18, 2:1 Gabrijel Radojičić u 34, 2:2 Bane Smiljanić u 50, 2:3 Dragan Tomić u 65, 2:4 Dragan Tomić u 73, 2:5 Milan Đelić u 80. Stadion: Jedinstva u Malom Zvorniku, Gledalaca: 150, Sudije: Buco Ikanović, /Loznica/, glavni sudija, Pomoćnici: Predrag Dišić i Veljko Stanojević /Loznica/

JEDINSTVO: Srđan Jeftić, LJubinko Obrenović, Dejan Radić, Mitar Ignjatović, Srećko Aleksić, LJubomir Aćimović, Dragiša Despotović, Miodrag Tomić,Boris Slavkić,Nebojša Novaković i Goran Milošević. Igrali su još: Samir Salihbegović, Predrag Vladić, Milan Pavlović, Miladin Perušinović, Dejan Dukić, Milan Smiljanić, Radivoje Tošić i LJubomir Subotić.

PARTIZAN: Budiša Željko, Zalad Rade, Goran Kadenić, Aleksandar Ristovski, Tomislav Mitrović, Bane Smiljanić, Veljko Muh, Gabrijel Radojičić, Živojin Kuzmanović, Milan Đelić i Dušan Golubović. Još su igrali: Dragan Tomić, Zoran Cvjetić, Dalibor Aleksić, Bojan Mihajlović i Milivoje Počuča.

D.Gajić

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se