12 C
Zvornik
20. април 2024.

Đoković: Razmišljao sam da li uopšte da dođem na „US open“

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković rekao je da je prije nekoliko nedjelja razmišljao da li uopšte da dođe na „US open“.

Đoković nije uspio da odbrani titulu na „US openu“, pošto je u finalu poražen od Stana Vavrinke sa 6:7 (1-7), 6:4, 7:5, 6:3.

Novak je čestitao velikom prijatelju na trećem različitom Grend slem turniru.

“Čestitke Stanu i njegovom timu, ovo je bila potpuno zaslužena pobjeda. Bio si hrabriji u odlučujućim momentima i zaslužio si sve što si postigao“, rekao je Đoković na ceremoniji dodjele pehara.

On je u nekoliko navrata naglašavao da je tenis kombinacija fizičkog i mentalnog aspekta, a sada je veću ulogu imao prvonavedeni.

“I jedno i drugo. Na ovom nivou profesionalnog tenisa sve je važno, naročito jer je prošlo sedam mjeseci sezone, pa nismo svježi kao na početku. Mogu da kažem u ime obojice da smo uspjeli da odigramo veoma kvalitetan meč. Jednostavno, on je bio bolji, odigrao je jače kada je trebalo i zasluženo slavio“.

Takođe, osvrnuo se na brojne zdravstvene probleme koji su ga mučili ovog ljeta.

“Razmišljao sam da li uopšte da dođem na „US open“. Prije nekoliko nedjelja imao sam problema sa povredama i da mi je pred početak neko ponudio finale, odmah bih privhatio“, zaključio je Đoković.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se