15.9 C
Zvornik
28. март 2024.

Detalji tradegije u Prnjavoru: Sin sanjao da će mu otac ubiti majku

PRNJAVOR – Andrej je predosjetio smrt majke Mile. Prije nekoliko dana spavao je kod mene i kada se probudio, ispričao je da je sanjao da je tata došao na vrata i ubio mamu. Nažalost, to se i obistinilo.

Ovo je „Glasu Srpske“ juče ispričala Snježana Jevtić, tetka nesrećne Mile Malešević (24) koju je u srijedu uveče bombom ubio nevjenčani suprug Dalibor Gavrić (42) ispred kafića „Akapulko M“ u Maćinom Brdu kod Prnjavora.

Tragedija se desila oko 20.40 časova. Nešto ranije nevjenčani supružnici su se posvađali u kafiću. Dalibor je potom napustio „Akapulko M“ i poslije izvjesnog vremena vratio se s bombom u ruci. Čim je ušao u kafić, zagrlio je Milu i izveo je napolje. Samo nekoliko sekundi nakon izlaska odjeknula je eksplozija. Mila je poginula, a Dalibor je teško ranjen. Nezvanično, motiv ove tragedije je neuzvraćena ljubav jer je Mila napustila nevjenčanog supruga i nije željela da s njim više ima bilo šta bez obzira na to što su stekli četvorogodišnjeg sina.

Ujak nastradale Mile, Zoran Miladinović ispričao je da je kobne večeri vidio kad je Gavrić s bombom ušao u kafić.

– Uspio sam da joj kažem: „Ujkino, pazi ima krušku“, misleći na bombu. Međutim, on ju je zgrabio i izveo napolje. Onda se čula eksplozija. Istrčao sam iz kafića i vidio kako Mila leži mrtva, a on je krvav i povrijeđen krenuo da se pridiže. Ubrzo je stigla policija i Hitna pomoć – rekao je Miladinović.

Dodao je da je Gavrić donedavno živio i radio u Beču i da je i ranije prijetio Mili jer ga je ostavila. Njih dvoje živjeli su šest godina zajedno i tokom te veze dobili sina koji sada ima četiri godine. Upoznali su se u kafe-baru „Elit“ koji je držao Gavrić u Prnjavoru. Od početka veze imali su trzavica i svađa. Dalibor je bio jako ljubomoran i posesivan i nije želio da se Mila druži s bilo kim. Prije nekoliko godina otišao je u Austriju, a ona je pošla za njim. Vratila se u julu ove godine jer nije više mogla da živi s njim.

– I Dalibor se vratio skoro i od tada su se samo svađali. Govorila sam joj da ga prijavi, ali mi je rekla da on nema hrabrosti da bilo šta uradi. Željela je da sredi svoj život. Nedavno je otvorila kafić „Akapulko M“ i preselila se da živi na spratu iznad lokala. Nažalost, niko nije ni slutio da će se ovo desiti – dodala je Snježana Jevtić.

Tragovi ove tragedije bili su juče vidljivi ispred kafića gdje je postavljeno cvijeće i svijeće za nastradalu. Oko kratera koji je ostao od eksplozije bombe na asfaltu bilo je još tragova krvi.

Iz banjalučkog Okružnog javnog tužilaštva saopšteno je da su sa mjesta zločina izuzeti tragovi koji će biti poslati na vještačenje. Dežurni tužilac naredio je i obdukciju tijela nastradale žene.

„Završićeš kao Ksenija“

Dalibor je Mili prije tragedije govorio: „Završićeš kao Ksenija Pajčin“. Poznanici para pričaju da je on godinama maltretirao nevjenčanu suprugu.

– Na društvenoj mreži „Fejsbuk“ Dalibor je ukazivao da bi moglo doći do tragedije. Kada ga je Mila nedavno blokirala na „Fejsbuku“ otvorio je lažni profil kao Abdulah Sulejmani. Pisao joj je da će se ubiti zbog nje, a ona je govorila: „Ubij se“ – rekla je Milina tetka Snježana Jevtić.

Milin otac oprostio se od kćerke na „Fejsbuku“ riječima: „Zbogom, dušo tatina“.

Povrede

Dalibor Gavrić je sa teškim povredama pluća, želuca i jetre prevezen u Univerzitetski klinički centar Republike Srpske u Banjaluci.

– Zdravstveno stanje pacijenta je izuzetno teško i sve prognoze su neizvjesne – saopšteno je iz UKC-a.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se