18.1 C
Zvornik
29. март 2024.

Večeras na Zvorničkom ljetu koncert OK benda

U okviru 17. „Zvorničkog ljeta“ po prvi put biće održani „Dječiji dani“ čiji su sadržaji namijenjeni djeci sa smetnjama u razvoju. Ovu manifestaciju koja bi trebalo da preraste u tradicionalnu osmislile su mlade Zvorničanke okupljene u neformalnoj grupi „Osmijeh“ Nataša Erić, Marijana Taborin, Marija Bašić, Dragana Josić i Tamara Jović koje ove aktivnosti obavljaju volonterski.

„Dječiji dani“  počinju danas i trajaće do 6. avgusta.

Od 21 čas na gradskoj plaži nastupiće OK bend.

OK band svira najviše u Beogradu, ali nerijetko gostuju i u zemljama u okruženju i dijaspori.

[mom_video type=“youtube“ id=“kQcO2XJBIeI“]

Od 23 časa u dvorištu OŠ „Sveti Sava“ biće prikazan film „Tragovi sandalovine“ u okviru Bioskopa na otvorenom koji organizuje „Sarajevo film festival“.

Sinopis

Uprkos slavi i bogatstvu koje posjeduje, uspješna bombajska glumica Mina ne može da zaboravi svoju mlađu sestru Situ od koje je, nakon smrti njihove majke, bila prinudno razdvojena u djetinjstvu. Trideset godina poslije saznaje da je Sita živa i zdrava, te da je nastanjena u Barseloni. Međutim, Sitini usvojitelji uspjeli su izbrisati sve tragove njene prošlosti. Sada se zove Paula, radi kao biolog i uopšte se ne sjeća svoje prošlosti u Indiji niti Mine. Suočena sa šokantnim otkrićem istine o svojoj prošlosti, Paula kreće na dugo putovanje samootkrivanja, čemu doprinosi i svježa romansa sa zgodnim indijskim imigrantom Prakashom.

 

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se