15.9 C
Zvornik
29. март 2024.

Otkriveno nelegalno kockanje u Istočnom Sarajevu, Bijeljini i Zvorniku

BANJALUKA – Inspektori Republičke uprave za igre na sreću otkrili su nelegalno priređivanje igara na sreću putem automata na području gradova Istočno Sarajevo, Bijeljina i Zvornik.

Zbog ovog prekršaja inspektori su zapečatili više od 20 automata, i to kod licenciranog priređivača „Slot G“ u mjestu Glavičice kod Bijeljine, u ugostiteljskom objektu „NNM“ i automat-klubu „Bet in“ na adresi Jasenice bb na području Zvornika, te u poslovnim objektima u ulicama Stefana Nemanje broj 21 i akademika Mandića broj 40 u Istočnom Sarajevu.

U Republičkoj upravi za igre na sreću Srni je rečeno da je, osim automata, u jednom od objekata zapečaćena i računarska oprema korištena za nelegalno priređivanje elektronskih igara.

Protiv vlasnika koji su priredili igre na sreću suprotno odredbama Zakona o igrama na sreću biće preduzete predviđene mjere.

Iz Republičke uprave napominju da će i u narednom periodu usmjeriti maksimum svojih kapaciteta na otkrivanje i sankcionisanje nelegalnog priređivanja igara na sreću, kao i drugih prekršaja iz ove oblasti.

SRNA

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se