20.4 C
Zvornik
28. март 2024.

Melaniji Tramp stižu cipele, rakija i pismo

BANJALUKA – Dva para cipela broj 42, zajedno sa domaćom rakijom, pismom i mapom Banjaluke juče su iz banjalučke fabrike „Bema“ otišla brzom poštom u SAD na adresu Melanije Tramp, supruge republikanskog kandidata za predsjednika SAD Donalda Trampa.

Tehnički direktor „Beme“ Marinko Umičević prije slanja cipela rekao je da Melaniji šalju jedan par cipela u zlatnoj boji, u kojima može šetati po SAD tokom kampanje i bijele, simbolične, da u njima prošeta po Bijeloj kući. Cipele je upotpunio motiv zmijanjskog veza.

– „Bema“ nema šta drugo da ponudi do cipela, koje smo izradili sa puno ljubavi. Materijali su vrhunski, koža i memorijska pjena, da buduća prva dama SAD ne bi izgubila na eleganciji – rekao je Umičević i dodao da je Melanija oduševljena poklonom.

Dodao je da se „Bema“ na ovaj korak odlučila kao znak podrške njoj i njenom suprugu na predstojećim predsjedničkim izborima. Prije samog pakovanja, Umičević je cipele posuo vodom, da ne bi nažuljale novu vlasnicu, dok je u pismu koje joj je uputio izrazio nadu da naša zemlja od SAD konačno može očekivati prijateljstvo, piše Glas Srpske.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se