15.9 C
Zvornik
28. март 2024.

Cvijanović: Ostvarićemo apsolutnu pobjedu u većini gradova i opština

BANJALUKA, 25. AVGUSTA /SRNA/ – Potpredsjednik SNSD-a Željka Cvijanović istakla je da će SNSD sa koalicionim partnerima odnijeti apsolutnu pobjedu u većini gradova i opština na predstojećim lokalnim izborima.
Cvijanovićeva je navela da je situacija za to sasvim zrela i da nema nikakvu dilemu kada je riječ o izborima u Banjaluci.

„Vi u Banjaluci imate čovjeka prošlosti i malkice u sadašnjosti /Dragana Čavića/ i čovjeka sadašnjosti i budućnosti /Igora Radojičića/. Gospodin Radojičić je definitivno gradonačelnik Banjaluke i nemam tu nikakvu dilemu“, poručila je Cvijanovićeva.

Ona je istakla da je apsolutno sigurna da će SNSD, zajedno sa koalicionim partnerima, dostići svoj izborni cilj.

„Vratićemo mnoge opštine koje smo izgubili u onoj nekoj, da tako kažem, zbunjenosti i zasićenosti koja je vladala prije četiri godine. Mnogi su mogli da uporede vrijeme SNSD-a i vrijeme kada su ljudi iz drugih partija u ovim opštinama činili katastrofalne greške. Te opštine čvrsto dolaze ponovo kao mjesta koja će imati dobru saradnju sa Vladom i kao mjesta gdje ćemo zajedno, kao nekada, ići da rješavamo važne infrastrukturne projekte i da imamo s kim da pričamo“, istakla je Cvijanovićeva, koja je predsjednik Vlade Srpske.

Ona je sinoć za RTRS rekla da postoji niz opština koje su postavljene tako da im saradnja sa Vladom Republike Srpske, maltene, ne treba.

„Mislim da je to neprirodno. Nama treba saradnja sa svakom opštinom, bez obzira na to ko je tamo na vlasti. To je Republika Srpska. Sigurna sam da će to biti dobar izborni rezultat i da je zbunjenost do koje je došlo na lokalnim izborima 2012. godine iza nas i da pobjeđujemo“, istakla je Cvijanovićeva.

SRNA

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se