10.9 C
Zvornik
18. април 2024.

Mali: U šoku sam, jedno je drugačije mišljenje, drugo napad

BEOGRAD – Gradonačelnik Beograda Siniša Mali izjavio je danas da je u šoku zbog nasrtaja pristalica inicijative „Ne da(vi)mo Beograd“ na njega, odbornike i policiju i izrazio zabrinutost za bezbijednost svoje porodice.

„Ovo nije prava slika Beograda, niti prava slika tih mladih ljudi. Ako me neko napadne kada ulazim u skupštinu grada, kada pokušava da me udari i povredi, da li to znači da će sledeći put da piovredi moju decu, zato što ima drugačije mišljenje“, upitao je Mali.

On je dodao da je pripadnike inicijative pozvao na razgovor, jer, kako je kazao, ulica nije mesto za to i istakao da „poštuje drugačije mišljenje i njihovu želju da mirnim demokratskim protestom izraze svoje mišljenje“.

„Ovi ljudi se bore protiv Beograda na vodi. Njima se taj projekat ne dopada i mi prihvatamo to, ali taj projekat menja Beograd i Srbiju i mi se borimo za svako radno mesto“, naglasio je Mali i dodao da će tako biti dok on bude vodio grad.

Kako je rekao, najviše čudi da „gospoda ima vremena da protestuje u radno vreme u sred ponedeljka“.

Mali je danas došao u Skupštinu grada da bi razgovarao sa izvođačima radova „Beograda na vodi“, a u vezi sa jednom od tačaka današnje sednice gradskog parlamenta.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se