5.9 C
Zvornik
19. април 2024.

7 rečenica koje svaki muškarac želi da čuje u krevetu

Evo nekoliko rečenica koji će im podignuti raspoloženje, osnažiti njihovo samopouzdanje i suptilno ih motivisati da se trude još i više

1. Kako si veliki!

Ova rečenica odnosi se na dužinu i širinu njegovog penisa, a ne partnerovu tjelesnu visinu. Upotrebite je u pravom trenutku i kontekstu.

2. Tako to dobro radiš

Bez obzira ljubi li vam partner vrat, stomak ili se usnama spušta južnije, ništa ga neće uzbuditi više od ove rečenice, izgovorena s uzdahom na usnama.

3. Ovo je bio najintenzivniji orgazam koji sam ikad doživjela.

Oni žele čuti da se njihov trud i pažnja posvećena vašim tjelesnim reakcijama – isplatila. Ne samo da uživaju u potvrdi da su vješti među čaršavima, već i da ste vi zadovoljeni.

4. Izgledaš seksi kad to radiš.

Ne osjećaju se svi muškarci 100 posto samopouzdano bez odjeće, pa će im ova rečenica staviti osmijeh na lice i dati im motivacije da TO rade još bolje.

5. Obožavam miris tvog tijela.

Seks je fizička aktivnost koja podstiče znojenje, i zbog koje mnogi muškarci osjećaju nelagodnost u spavaćoj sobi. Da, priznajte mu da je njegov voćni prirodni miris za vas zapravo afrodizijak.

6. Smijem li oralno da te zadovoljim?

Direktan pristup pali (gotovo) svaki put. Pogotovo ako vaš partner nije navikao na razmjenjivanje seksi rečenica među čaršavima. Moguće je i da će vas zamoliti da ponovite još jednom, jer će isprva pomisliti da ga sluh vara.

7. Ovo je bio najbolji seks u mom životu.

Najbolja rečenica koju možete uputiti svom partneru.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se