12 C
Zvornik
20. април 2024.

Uspjesi Auto moto kluba „Ekstrem 4×4“

ZVORNIK – Zvornički Auto moto klub „Ekstrem 4h4“ veoma je uspješan, a ovogodišnji dobri rezultati samo su nastavak prošlogodišnjeg uspjeha.

Igor Mlađenović, predsjednik ovog kluba i predsjednik Of roud Saveza BiH, rekao je da su na 2. Prvenstvenoj trci Of roud Saveza BiH osvojili prvo ekipno mjesto.

– Trka je održana prije 15 dana u Kladnju gdje smo osvojili prvo ekipno mjesto i time smo učvrstili lidersku poziciju u Savezu BiH. Naš Auto moto klub bio je šampion BiH i u prošloj godini kada smo u do sada najtežoj konkurenciji osvojili prvo mjesto, a tako i u tom „ritmu“ nastavljamo i ove sezone – istakao je Mlađenović.

On je podsjetio da se klub „Ekstrem 4h4“ u Of roud Savezu takmiči aktivno već pet godina.

Napomenuvši da Of roud Savez broji 12 klubova iz Republike Srpske, Federacije i Brčkog, Mlađenović je dodao da je na njegovom čelu već drugi mandat, te da je to za njega velika čast i velika obaveza.

„Ekstrem“ je učestvovao i na zvorničkom „Of roud reliju“ sa 4 posade. Mlađenović je tom prilikom uputio čestitke Rafting klubu i Safari sekciji koji su, kako je rekao, skupili snage i energije i 11. godinu za redom organizovali ovaj događaj.

On je za sport kojim se bavi rekao da je „opasan onoliko koliko je čovek siguran u sebe za volanom“, dodavši da vožnja u prirodi i kroz šumu uvijek ima spori, sigurni tempo, jer su tereni izuzetno ekstremni, kao i da je skup toliko koliko imaju prijatelja da im pomognu da poprave kvarove.

– Srećom tako dobrih ljudi još uvijek ima – naglasio je Mlađenović koji je dodao da Auto moto klub „Ekstrem 4h4“ broji 7 takmičarskih auta i 67 članova.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se