8.1 C
Zvornik
19. април 2024.

Sportske igre mladih i ove godine u Zvorniku

ZVORNIK – Gradska uprava Zvornik i ove godine pokrovitelj je „BH Telekom sportskih igara mladih“ koje će se u našem gradu održati 29. jula. Ovim igrama prethodilo je takmičenje „između dvije vatre“ koje je u Zvorniku održano 13. juna.

Takmičenje „između dvije vatre“ okupilo je oko 300 djece uzrasta od 2 do 5 razreda koji su u fer-plej atmosfeti „odmjerili“ snage, ali su se i lijepo družili.

Ognjen Pavlović, savjetnik gradonačelnika Zvornika za omladinu, NVO i sport, tom prilikom je izrazio zadovoljstvo povodom učešća tako velikog broja djece. On je istovremeno uputio poziv djevojčicama i dječacima rođenim 2001. godine i mlađim i 2005. godine i mlađim sa teritorije grada Zvornik da se prijave i za takmičenje u fudbalu i košarci koje je zakazano za 29. jul.

Sportske igre mladih su potpuno besplatne, a rok za prijavljivanje je do početka održavanja Igara u Zvorniku putem telefona br. 033/711-930 ili internet stranice www.igremladih.ba.

„BH Telekom sportske igre mladih“ čiji je organizator Udruženje za sport i rekreaciju mladih iz Sarajeva, u Zvorniku se održavaju po peti put.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se