18.1 C
Zvornik
29. март 2024.

Ovo su “najluđi” seks zakoni širom svijeta

Najluđe seks zakone možete pronaći svuda, od Amerike i Azije, do evropskih zemalja Engleske i Škotske. Mnogi od njih zvuče poput šale.

Bahrein je ostrvska država u jugozapadnoj Aziji u kojoj postoji zakon za muške doktore koji kaže da ginekolog ne smije da gleda direktno u ženske genitalije. Ipak, da bi uradio pregled, može da koristi odraz u ogledalu.

Zakon u Libanu zabranjuje seksualni odnos s muškim životinjama. Kazna je smrt, a teško je saznati da li se zaista ikad primijenila na nekome.

U Kolumbiji majka mlade mora biti prisutna prve bračne noći u sobi kako bi se uvjerila da se brak zaista “konzumirao”.

U Boliviji muškarcima nije dopušteno da stupe u seksualni odnos i sa djevojkom i sa njenom majkom. Ovaj čudan zakon, koji bi trebalo da  se podrazumijeva, postoji da ne bi dolazilo do raspada porodice.

Američko ostrvo zabranjuje udaju djevicama. Moguće je da su muškarci smišljali ovu zabranu. Dok ga ovaj zakon podupire, neki zakoni zabranjuju seks, i to na otvorenom, pa se tako u Španiji seks zabranjuje na plaži, a u Engleskoj na parkiranom motoru.

U Hong Kongu je ženi dozvoljeno da ubije preljubnika i njegovu ljubavnicu. Kazna za masturbaciju u Indoneziji je 32 mjeseca zatvora, a u Budimpešti nije dozvoljen seks s upaljenim svjetlima. Nije sigurno kako je uopšte došlo do ovog zakona, ali možda štede na električnoj energiji ili paze da komšije ne vire u tuđi bračni krevet. Kako god bilo – zaista je bizarno.

Prethodni tekst
Sledeći tekst

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se