2 C
Zvornik
19. април 2024.

OK FEST 2016: Spremni za novu avanturu?

NP Sutjeska i ove godine biće domaćin festivala „OK Fest“, koji će se održati na Tjentištu 01/02/03 jula.

Na ovogodišnjem OK Festu nastupiće najpoznatija imena regionalne muzičke scene, koji će se publici predstaviti na 3 stagea. Za nezaboravan provod u fantastičnom ambijentu NP Sutjeska pobrinuće se: Babe – Vlatko Stefanovski Trio – Laibach – Who See – Kolja i grobovlasnici – Bajaga i instruktori – Edo Maajka – Kultur Shock – Viva Vox – ZAA – Dječaci – Artan Lili – Stereo Banana … To su imena ovogodišnjih headlinera OK Festa, koji će imati priliku da „razdrmaju“ publiku u jedinstvenom ambijentu netaknute prirode NP Sutjeska.

Nakon završetka programa na main stage-u zabava se nastavlja na OK stage-u OK kampa, gdje će publiku do ranih jutarnjih časova zabavljati DJ Kawiar (Mika/SOPOT), DJ BDAT DZUTIM (Timbe/Bad Copy) i DJ Coyote (Eyesburn). Od ove godine publika na OK Festu moći će se opustiti uz zvuke džeza i klasične muzike. Naime, ljubitelji dobrog zvuka imaće priliku da uživaju uz East time, Jazz Poesy Cabaret, Combine Quartet, Flutete, Libertango, Bambus, koji će nastupiti na Relax stage-u OK Festa.

Ulaz na koncerte je besplatan, a za trodnevni boravak na festivalu i uživanje u sadržajima i programu ovogodišnjeg OK Festa, organizatori su pripremili različite pakete ponude koji im omogućavaju boravak na Tjentištu i korištenje različitih sadržaja, uz najbolju zabavu na festivalu. Najveće interesovanje vlada za boravak u OK kampu, gdje se paketi ponude kreću od 25,00 KM koliko košta trodnevni boravak u OK kampu, do 60,00 KM za trodnevni boravak u OK kampu koji uključuje i prevoz do Tjentišta i nazad.

Osim dobre muzike, zabave i nezaboravnog druženja, svi posjetioci biće u prilici da uživaju u sadržajima adrenalin, agora i umjetničke zone OK Festa-a. Rafting, planinarenje, upoznavanje sa neprocjenjivim prirodnim blagom našeg najvećeg nacionalnog parka, panel diskusije sa interesantnim sagovornicima i gostima, filmske projekcije na otvorenom kroz nastavak saradnje sa Operacijom kino i Sarajevo film festivalom samo su dio bogatog programa ovogodišnjeg OK fest-a. Biće i nekih noviteta u programu i samim sadržajima, koje će organizator u narednom periodu najaviti.

Od ove godine OK Fest, stekao je još jednog novog prijatelja. Podršku u ovogodišnjoj realizaciji ovog događaja pružila je i kompanija m:tel – prijatelj festivala.

[mom_video type=“youtube“ id=“eHxu486ZcTU“]

Kontakt za regiju Birač (smještaj, rezervacije) je izvršni direktor OSM Darko Džinkić: 065 934 872.

#budiOK ….dođi na Tjentište!!!

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se