10.9 C
Zvornik
29. март 2024.

Od metaka ispaljenih u glavu nije bilo spasa

BANJALUKA – Podoficir Oružanih snaga BiH Momčilo Tepić (47) iz Banjaluke svojoj bivšoj supruzi Milici Tepić (44) u glavu je iz pištolja ispucao jedan hitac a sa jednim metkom u sljepoočnicu presudio je i sebi.

Utvrđeno je ovo obdukcijom koja je juče završena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske.

Kako saznajemo, smrt je kod oboje izazvalo razdiranje moždanog tkiva i obilno krvarenje.

Ubistvo i samoubistvo dogodilo se u ponedjeljak ujutro oko 6.20 časova kada je Tepić sačekao bivšu suprugu ispred zgrade u ulici Zmaj Ognjenog Vuka u banjalučkom naselju Lazarevo kad je krenula na posao. Prema nepotvrđenim informacijama kao mogući motiv ubistva navodi se brakorazvodna parnica koja je nedavno završena.

Kobnog jutra Tepić je navodno pozvao suprugu mobilnim telefonom ali mu je ona rekla da ne može razgovarati ne znajući da je čeka na ulazu. Kada je izašla ispred zgrade nakon kraće rasprave Tepić je potegao pištolj. Ispalio je u pravcu supruge, koja je bila od njega nekoliko metara, dva ili tri hica ali je nije pogodio. Milica je tada počela da bježi ali je bivši muž sustigao, ščepao za kosu i oborio na tlo. Potom joj je pucao u potiljak. Ubrzo nakon toga pucao je sebi u sljepoočnicu, piše Glas Srspke.

Dok se odigravala ova porodična drama njihov dvadesetdvogodišnji sin spavao je u stanu u koji se sa majkom doselio prije dva mjeseca. Kada su ga komšije probudile i rekle šta se desilo u neznanju je strčao niz stubište gdje je pred ulazom zgrade zatekao mrtve roditelje. Od šoka počeo je da plače. U pomoć su mu tada pritekle komšije i policajci koji su došli na uviđaj. Momčilo i Milica bili su u braku oko 25 godina a prije godinu su se razišli. On je sa sinom jedno vrijeme živjela kao podstanar a kasnije su se doselili u Lazarevo.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se