23.1 C
Zvornik
29. март 2024.

Dok vi gledate utakmice…

Dok muškarci gledaju utakmice, žene moraju nečim da se zabave, a ispostavilo se da će četvrtina djevojaka tokom EURO 2016 zabavu potražiti – sa nekim.

Četvrtina žena koje je anketirao Gleeden, sajt za upoznavanje zauzetih ljudi, priznalo je da će se rado “zabaviti” sa nekim, dok partner gleda utakmice.

“Tokom Svjetskog kupa 2014. godine, na sajtu Gleeden je zabilježen porast žena koje posjećuju ovaj sajt za 71 odsto, što znači da se tokom mjesec dana trajanja kupa dnevno registrovalo oko 1.400 žena. One se osjećaju zapostavljeno dok muškarci revnosno gledaju fudbal, zbog čega mnoge od njih u ovom periodu imaju afere”, rekao je predstavnik sajta Gleeden.

Samo 12 odsto žena reklo je da će gledati utakmice EURO 2016 zajedno sa svojim partnerom, dok će se 34 odsto djevojaka to vrijeme provesti sa drugaricama, a 27 odsto će se posvetiti sebi.

Kada je riječ o muškarcima koji putuju u Francusku da bi pratili “najvažniju sporednu stvar na svijetu”, 76 odsto njih je priznalo da im je to odličan izgovor da i sami uživaju u ponekoj aferi.

Ipak, kako piše “Dejli star”, oni koji su otputovali u nadi da će u Francuskoj prevariti svoje partnerke, trebalo bi da se paze jer je u toj zemlji povećan broj oboljelih od sifilisa. Oni koji bi eventualno odlučili da plate prostitutku za seks, trebalo bi da imaju na umu da će, ako budu uhvaćeni na djelu, za to platiti kaznu od 1.500 evra, a dodatni blam je to što če morati da idu na kurs o seksu.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se