9.3 C
Zvornik
24. април 2024.

Bijeljina: Utopile se dvije djevojčice, pronađena tijela

Tragedija u Bijeljini! U Drini su se utopile dvije djevojčice: 14-godišnja Dijana Muratović i godinu starija Meksura Suljić, dok su mještani uspjeli da spase 25-godišnjeg mladića, koji je pokušavao da im pomogne.

Djevojčice su na kupalište na Drini kod Pavlović mosta došle s porodicom. Izlet se pretvorio u porodičnu tragediju. Neutješne majke kažu da se sve dogodilo u trenutku.

“Izgubila sam svoje dijete od 14 godina donijela da se kupa ovdje, da se roštilja, da se provedu, evo vidiš šta je uradila Drina od nas”, kaže Indira Muratović, majka Dijane Muratović.

“Јa čujem neko pomaganje i zet krenuo da spasi njezinu kćerku i moju kćerku. Vidjela sam njezinu ćerku samo je digla ruku”, dodaje i Bisera Beganović, majka Meksure Suljić.

U pomoć djevojčicama odmah je pritekao Sultan Suljić. U pokušaju da ih pronađe u vodi, zamalo se i on utopio. Uzaludni su bili napori da se djevojčice spasu.

“Dok sam stigao do njih one su već utonuli dole. Јa sam ronio da ih nađem, nisam mogao ali nisam više mogao, izgubio sam snagu, počnem i ja da tonem. Јedan momak je skočio u vodi i izvukao me”, kaže Suljić.

Nakon više od sat vremena potrage, ronioci su u rijeci pronašli tijela stradalih djevojčica.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se