15.9 C
Zvornik
28. март 2024.

Mektić – prvi ministar koji je pozvao na proteste!

Pres konferenciju danas je održao i ministar bezbjednosti u Savjetu ministara Dragan Mektić. I to u svom stilu. Uradio je ono što još nije zabilježeno.

Mektić je lično pozvao građane na protest opozicije. I ne samo to – ponudio je i more dezinformacija u kojima je demantovao i svog stranačkog šefa.

U istoriji će ostati zapamćeno da je jedan ministar bezbjednosti neke države pozvao građane na protest.

– Pozivam sve građane da dođu sutra u Banjaluku. Izraze svoje stavove gore u Banjaluci, jer se u Banjaluci neće dogoditi ništa. Prepadaju – rekao je Mektić.

Mektić se tu nije zaustavio. Izjavom da nema nikakva saznanja o dolasku ekstremističkih grupa u Banjaluku demantovao je sve bezbjednosne informacije MUP-a Srbije, MUP-a Republike Srpske, a zatim i svog stranačkog šefa Mladena Bosića.

– Gospodin Vučić me zvao sinoć telefonom da apeluje da budu mirne manifestacije. Јa sam prenio naša saznanja da postoje organizovane ekstremne grupe iz Srbije koje se organizuju da dođu, po našim saznanjima, na kontramiting koji organizuje Milorad Dodik – kaže Bosić.

Ako je Mektić govorio istinu, znači li to da je onda Bosić prevario premijera Srbije Aleksandra Vučića. Ako je Bosić govorio istinu, postavlja se logično pitanje: Zašto ministar bezbjednosti ne govori? Ili njih dvojica ne komuniciraju međusobno. U moru informacija, današnja pres konferencija Dragana Mektića postigla je samo jedan cilj – potpunu dezinformaciju.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se