20.4 C
Zvornik
28. март 2024.

Kolinda, dobio sam pasoš, spremi se – škripaće kreveti!

Vojislav Šešelj poručio predsjednici Hrvatske da dolazi u Zagreb!

– Čekao sam 30 dana i dobio sam ga tog poslednjeg 30 dana koliko je potrebno po zakonu za izadavanje pasoša. Neka me Kolinda čeka, eto mene u stižem u Zagreb i na trg Bana Jelačića – rekao je lider SRS.

Lider Srpske radikalne stranke Vojsilav Šešelj, dobio je prije dva dana pasoš Republike Srbije i najavio svoj odlazak u Zagreb.

Šešelj je u izjavi za Kurir potvdio da je konačno poslije toliko godina dobio važeću putnu ispravu i da mu je ona izdata u policijskoj upravi u Zemunu.

– Čekao sam 30 dana i dobio sam ga tog poslednjeg 30 dana koliko je potrebno po zakonu za izadavanje pasoša. Neka me Kolinda čeka, eto mene u stižem u Zagreb i na trg Bana Jelačića. Na kraju karjeva neka Kolinda kaže koji joj datum odgovara da provedemo jedan romantičan vikend na Pantovčaku – rekao je lider radikala.

Podsetimo lider SRS Vojislav Šešelj predao je 4. aprila ove godine zahtjev za izdavanje pasoša u MUP-u u Zemunu i najavio da mu je prva destinacija Zagreb, a da potom namjerava u Sarajevu “obići staze svog djetinjstva”.

– Ispuniću joj najveću želju. Škripaće kreveti – rekao je ranije Vojislav Šešelj kao odgovor na tužbu Hrvatske protiv Srbije u UN.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se