13.1 C
Zvornik
19. април 2024.

Intoniranjem himne „Moja Republika“ počeo miting na Trgu Krajine (uživo)

BANJALUKA – Intoniranjem himne „Moja Republika“ na Trgu Krajine u Banjaluci počeo je miting vladajuće koalicije pod nazivom „Srcem za Srpsku – Stop izdaji!“, kojem prisustvuju predsjednik Srpske Milorad Dodik, premijer Željka Cvijanović, lideri DNS-a i SP-a Marko Pavić i Petar Đokić, visoki funkcioneri ovih stranaka i veliki broj građana.
Mitingu prisustvuju ministri u Vladi Srpske, poslanici u Narodnoj skupštini, delegati u parlamentu BiH, visoki funkcioneri stranaka vladajuće koalicije, kao i sin generala Ratka Mladića, Darko Mladić.

Predsjednik Srpske Dodik, premijer Cvijanović i visoki funkcioneri SNSD-a došli su na Trg Krajine iz Palate Srpske.

Građani okupljeni na Trgu Krajine u Banjaluci nose transparente „Milorad Dodik čuva Republiku Srpsku“, „Volimo Republiku Srpsku“, „Srcem za Republiku Srpsku“, „Očuvaćemo Srpsku“.

Trenutno je na Trgu Krajine više od 35.000 ljudi, a kolone građana koji podržavaju vladajuću koaliciju neprestano pristižu.

U Banjaluci je danas tokom većeg dijela dana obustavljen saobraćaj u širem centru grada zbog održavanja mitinga vladajuće koalicije na Trgu Krajine i protesta opozicije u Parku „Mladen Stojanović“.

Više od 2.000 policajaca obezbjeđuje današnja dva skupa.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se