18.1 C
Zvornik
29. март 2024.

Učenici TŠC-a u akciji „April mjesec čistoće“

ZVORNIK – U sklopu akcije Gradske uprave Zvornik „April mjesec čistoće“ Savjet učenika Tehničkog školskog centra pokrenuo je niz aktivnosti na uređenju školskog dvorišta i sportskih terena u okviru škole.

Predsjednik Savjeta učenika Ivan Manojlović je rekao da je odziv učenika u okviru ove akcije bio odličan, te da je svako odjeljenje učestvovalo u nekoj od aktivnosti.

Oko 100 učenika iscrtavali su linije na terenima za fudbal i basket, farbali golove i konstrukcije za koš, uređivali travnjak u školskom dvorištu i posadili 30 sadnica zimzelenog drveta ptuje u školskom dvorištu.

Direktor škole Goran Grujić posebno se zahvalio Gradskoj upravi, te koordinatoru akcije Ognjenu Pavloviću koji su obezbjedili sadnice koje će uljepšati dvorište škole.

– Ovo je tradicionalna aktivnost koja se obavlja svake godine u mjesecu aprilu koja značajno  doprinosi  ljepšem izgledu prostora oko naše škole. I po broju aktivnosti koje smo preduzeli i po broju učesnika ovo je do sada naša najobimnija akcija – ocijenio je Grujić.

On je dodao da se akcija poklopila sa „sedmicom srednjoškolaca “ u okviru koje se organizuje i sportski dan zakazan za petak, 22.april.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se