14.3 C
Zvornik
28. март 2024.

Nastup BiH na Evroviziji neizvjestan zbog tuče

Nastup BiH na Evroviziji neizvjestan zbog tuče predstavnika BiH za ovo muzičko takmičenje.

Na pitanje da li će se BiH povući sa takmičenja „Pjesma Evrovizije“, Lejla A. Babović kratko je odgovorila da su sve opcije otvorene, prenose agencije.

Naime, u restoranu „Eko Fis“ na Vlašiću, gdje je bilo organizovano snimanje emisije „Hayat Production“, preksinoć oko ponoći došlo je do fizičkog obračuna članova bh. ekipe „Evrosonga“ u kojem je Almir Ajanović iz za sada nepoznatih razloga, u vidno alkoholisanom stanju, nasrnuo na repera Jasmina Fazlića Jalu.

Ni kriv ni dužan stradao je i pjevač Šaćir Ameti koji je dobio flašu u glavu.

Nakon snimanja veselo društvo u kojem su bili i Hana Hadžiavdagić-Tabaković, Dalal Midhat Talakić, Ana Rucner i još nekoliko pjevača, slavilo je rođendan pjevača Fuada Backovića Dina.

Sve vrijeme konzumirali su velike količine alkohola, što je uzrok prave kafanske tuče i velike bruke za predstavnike BiH u Švedskoj.

Jasmin Fazlić Jala je na svoj „Fejsbuk“ profil postavio video na kojem se vidi da mu nije slomljen nos, kako su to prenijeli neki mediji.

– Kao što vidite, ja sam dobro i nije mi slomljen nos. Šta je bilo, bilo je, a vi se odlučite da li ćete vjerovati nekim portalima ili svojim očima. Idemo dalje – rekao je Fazlić u videu.

Pokušali smo da stupimo u kontakt i sa drugim svjedocima ovog događaja, ali nisu odgovarali na naše pozive.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se