23.1 C
Zvornik
29. март 2024.

Aktiv žena SNSD-a donirao pakete porodicama na Branjevu

ZVORNIK – Aktiv žena Gradskog odbora Saveza nezavisnih socijaldemokrata Zvornik danas je na Branjevu, povodom vaskršnjih praznika, podijelio pakete za 15 porodica slabijeg materijalnog stanja.

Predsjednica Aktiva žena Dušica Savić istakla je da članice zvorničkog Aktiva žena SNSD-a po tradiciji uoči najvećeg hrišćanskog praznika obezbjeđuju pomoć i uručuju je onima kojima je potrebna.

– Ovaj put smo u mjesnoj zajednici Branjevo odabrale 15 porodica koje su u stanju potrebe da im na ovaj način pomognemo pred nastupajuće praznike – rekla je Savićeva.

Odbornik Biljana Pisić podsjetila je da su prethodnih godina sličnu akciju provodile u drugim mjesnim zajednicama, te da je ovaj put sprovode u Branjevu kao jednom od najvećih izbjegličkih naselja i gdje ima dosta onih koji su u stanju da im je potrebna pomoć.

Predsjednica Izvršnog odbora Aktiva žena SNSD-a Ljiljana Toholj istakla je da ova organizacija, pored organizovanja izletničkih putovanja i proslava, poput osmomartovske, za svoje članice i simpatizerke, ne zaboravlja ni velike praznike povodom kojih organizuju i ovakve akcije kakva je današnja na Branjevu.

Toholjeva se zahvalila članicama Izvršnog odbora Aktiva žena SNSD-a koje su svojim sredstvima finansirale nabavku paketa i sa najljepšim željama za predstojeće praznike ih uručile onima kojima to puno znači.

Porodice koje su dobile pakete nisu krile da su duboko dirnute i izrazili su veliku zahvalnost onima koje su ih obezbjedile.

Donirani paketi sadrže prehrambene namirnice, sredstva za higijenu, te po 30 jaja.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se