23.1 C
Zvornik
29. март 2024.

URNEBESAN SNIMAK: Čovjek prebija samog sebe (video)

Sigurnosne kamere u policijskom automobilu uspjele su da snime trenutak u kom je uhapšeni krijumčar ribe pokušao samom sebi da nanese povrede ne bi li za to optužio pripadnike policije koji su ga priveli.

Ovaj incident se desio u kazahstanskom gradiću Atiro na zapadu države. Neidentifikovani muškarac star oko 35 godina uhvaćen je u švercu 250 kilograma šarana koje je pokušao da sakrije u svom automobilu. On nije uspio da pribavi nikakve papire koji mogli da dokažu poreklo robe nakon što je uhapšen.

Na snimku vidimo čovjeka koji pokušava da se povredi udarajući se po licu na zaprepašćenje policajaca koji pokušavaju da ga spreče u tome.

Trenutak kasnije on je pozvao hitnu službu da bi prijavio zlostavljanje koje je preživio od strane policajaca koji su uhapsili.

Na snimku se vidi kako trlja i lice i objašnjava da su povrede i modrice vrlo vidljive. Prije ovog incidenta, policajci tvrde da je privedeni muškarac uporno pokušavao da stupi u kontakt sa nekim ko bi mogao da ga izvuče iz ove neprijatne situacije.

Snimci sigurnosne kamere su proslijeđeni istražiteljima nakon neosnovane žalbe ovog čovjeka da je bio napadnut od strane pripadnika organa reda.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se